Virhe
  • Tämän näkymän sivupohja ei ole käytettävissä. Ota yhteys sivuston ylläpitoon.

Warrantti ry - Vaasan yliopiston kauppatieteellisen tiedekunnan ainejärjestö

Warrantti ry on vuonna 1989 perustettu Vaasan yliopiston kauppatieteilijöiden eli kyltereiden oma ainejärjestö. Warranttia perustamassa olivat Timo Saranpää, Mari Äijö ja Kari Korkiakoski, joka toimi myös ensimmäisen kauden puheenjohtajana. Warrantin silloisena päätavoitteena oli erilaisten etujen hankkiminen jäsenistölle.

Warrantin tärkein tehtävä on sen jäsenten, Vaasan yliopiston kyltereiden edunvalvonta. Tätä missiota Warrantti hoitaa tiiviisti yhteistyössä Suomen Ekonomien kanssa. Tästä johtuen kaikki Warrantin jäsenet ovat samalla myös Suomen Ekonomien jäseniä, ja nauttivat täten myös Suomen Ekonomien tarjoamista jäsenpalveluista ja -eduista. Käy tarkistamassa Warrantin jäsenedut niistä tarkemmin kertovalla alasivulla. Suomen Ekonomien jäsenedut kyltereille löydät täältä.

Warrantilla on yli 2000 jäsentä. Warrantti on Vaasan yliopiston ainejärjestöistä suurin ja valtakunnallisesti toiseksi suurin suomenkielinen kylteriyhteisö. Edunvalvonnan lisäksi jäsenille järjestetään erilaisia tapahtumia aina bileistä ekonomin elämänhallinta -kokonaisuuksiin ja excursioihin. Suurin jokavuotinen Warrantin järjestämä tapahtuma on Wykypäivä, jota juhlitaan huhtikuussa Vaasassa. Tapahtumaan matkaa satoja opiskelijoita ympäri Suomea. Lokakuussa vietetään perinteikkäitä akateemisia vuosijuhlia.

Warrantti on vuoden 2012 alusta perustanut vanhojen tiimien tilalle jaostoja. Uudet jaostot toimivat projektivastaavan, kulttuurivastaavan, yrityssuhdevastaavan, liikuntavastaavan sekä päätoimittajan alaisuudessa. Jaostot tapaavat säännöllisin väliajoin ja ovat tärkeässä asemassa juhlia ja tapahtumia järjestettäessä sekä uusia yrityssuhteita solmittaessa.

Warrantti on aktiivisesti mukana myös vaasalaisessa ja valtakunnallisessa opiskelijaelämässä. Warrantti järjestää tapahtumia jäsenistölleen paikallisesti, ja myös valtakunnallisella tasolla.

Vuoden 2015 kevätkokouksessa hyväksyttiin Warrantille strategia vuosille 2015-2020. Voit tutustua strategiaan täältä.

Warrantti ry:n hallituksen yhteystietoihin pääset tästä.