• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

Warrantin perinteinen kesätenttikysely on nyt avattu! Aikaa vaikuttaa on 12.4 asti. Kirjoita selkeästi kurssin nimi ja koodi. Kyselyssä voit ehdottaa useampaa tenttiä. Vuoden 2015 kesätentit järjestetään 13.6. ja 4.7.

Ohessa linkki kyselyyn:

Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry jakaa 1000 € stipend(e)inä kauppatieteiden maisterin tutkintoa Vaasassa suorittaville opiskelijoille.

Etusijalla ovat:
- opinnoissaan hyvin menestyneet,
- aktiivisesti opiskelijatoiminnassa mukana olleet ja/tai
- paikallisen taustan omaavat hakijat.


Lisätiedot ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.vaasanekonomit.fi -> Opiskelijat. Hakulomake löytyy myös täältä. Hakemus liitteineen tulee palauttaa 30.4.2015 mennessä.

Onnea ja menestystä!

Tervetuloa Warrantti ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 8.4.2015 klo 16.00, Tervahovin C209-saliin. Esityslistalla on muun muassa vuoden 2014 toimintakertomus ja tilinpäätös, vastuuvapauden myöntäminen edellisen toimikauden hallitukselle, kultaisen ansiomerkin myöntäminen sekä strategian esittäminen ja hyväksyminen vuosille 2015-2020.

Esityslista

Täytä Warrantin edunvalvontakysely ja voita itsellesi Tiger of Swedenin laukku tai 50€ lahjakortti Giganttiin!

Warrantin tärkein tehtävä on jäsentensä edunvalvonta. Edunvalvontakyselyn tarkoituksena on nostaa esiin niitä epäkohtia opinnoissa, joiden korjaamiseen kauppatieteellisen tiedekunnan ja Warrantin on keskityttävä lähitulevaisuudessa.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä:
http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1286471&chk=E43QT9ZV 

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vain 5-10 minuuttia ja se sulkeutuu sunnuntaina 22.3. Täytä kysely jo nyt ja varmista, että äänesi kuuluu Warrantin edunvalvonnassa! Vastanneiden kesken arvotaan Tiger of Swedenin laukku ja lahjakortti Giganttiin.

Vastauksesi on meille tärkeä!

Valitettavasti kandi- ja gradupaino on tauolla tämän viikon loppuun asti. Ensi viikon tiistaina 17.3. jatketaan kuitenkin taas normaalisti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa! Painaminenhan on muutoin mahdollista päivystysaikoina ti-to klo 11-13 tai huoneen oven ollessa avoinna:)

Onko Wykydieetti käynnissä?

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius