• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

 

Warrantin himotuin tapahtuma, glamourin, ruusujen, kimalteen ja kuohuvan täytteinen päivä lähestyy jälleen! Lokakuun toinen päivä juhlitaan Warrantin 26. Vuosijuhlia ja silloin haalarit vaihtuvat frakkeihin ja iltapukuihin. Seuraavana aamuna meno jatkuu sillisaamiaisella, eli sillä itsellään!

Nyt fuksit ja muut meneväiset haalaripöksyt huomio: haku vuosijuhlatiimiin alkaa NYT! Mukaan mahtuu monta, ja tämä on oiva tilaisuus päästä osaksi Warrantin hienointa tapahtumaa. Tiimiläisten lisäksi haetaan vastuutehtäviin Sillisvastaava ja Illallisvastaava, joten mainitse hakemuksessa mihin tehtävään haet. Voit myös hakea molempiin pesteihin.

 

Oletko lähellä valmistumista ja toivoisit apua urasuunnitelmiesi selkeyttämisessä? Siintääkö tavoitteissasi talousjohtajan paikka tai haaveiletko kansainvälisestä urasta ulkomailla? Uusi kylteri-ekonomi-mentorointiprojekti järjestetään jälleen Vaasassa ja mukaan etsitään opintojen loppuvaiheilla olevia kauppatieteilijöitä. Suomen Ekonomien ja Warrantti ry:n järjestämässä mentorointiohjelmassa tuodaan yhteen mentori (valmistunut ekonomi) ja aktori (opiskelija), jotka valitsevat yhdessä molempia yhdistävän teeman, jonka ympärille yhteydenpito keskittyy. Mentoroinnissa on siis kyse kokemusten, näkemysten ja osaamisen siirtämisestä ja välittämisestä henkilöltä toiselle – ammattilaiselta sinulle.

 

Perinteinen äänestys Vuoden luennoitsijasta on taas täällä! Warrantti ry palkitsee vuosittain opiskelijoiden mielestä ansioituneen luennoitsijan. Palkinto jaetaan Warrantin vuosijuhlilla ja äänestys on käynnissä nyt osoitteessa http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1312824&chk=8ZF7BQGW 

 

 

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) jakaa vuoden 2015 strategiapalkinnon yliopistossa tai korkeakoulussa valmistuneelle strategia-aiheiselle pro gradu –tutkielmalle tai diplomityölle. Kilpailuun voivat osallistua aikavälillä syksy 2013 – kevät 2015 valmistuneet ansiokkaat työt. Liitteenä kilpailun kutsukirje, josta ilmenee ohjeet hakumenettelyyn kuin myös tarkempi aikataulu. Hakuaikaa on 25.9. asti. Voittaja saa mediahuomion lisäksi palkintona 1.000 euroa ja hänen työnsä ohjaaja 350 euroa. Muut opiskelijafinalistit saavat 200 euroa.

 

Suomen Ekonomit hakevat hallitukseensa aktiivisia, yhteistyökykyisiä ja eri-ikäisiä toimijoita kaksivuotiskaudeksi 1.1.2016-31.12.2017. Haku päättyy su 30.8.2015.

Olisitko innokas osallistumaan laskuvarjohyppykurssille neljänä iltana syksyllä?

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius