• image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

20.11.2015

Yliopistomme tarjoamana uutena etuna sinulla on nyt mahdollisuus ladata veloituksetta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 ProPlus) omalle kotikoneellesi.

Office 365 ProPlus -paketti sisältää opiskelussa hyödylliset ja tarpeelliset ohjelmat. Pakettiin kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle laitteellesi. Lisäksi voit hakea iPadin, iPhonen ja Androidin sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne Office 365 –tunnuksellasi.

11.11.2015

Warrantille on valittu hallitus vuodelle 2016:

Tiia Toivola (puheenjohtaja)
Henna Aalto
Jemina Berglund
Tuomas Jaakkola
Maiju Kekki
Kaisa Kiiski
Tuulia Laakso
Joona Luukka
Jussi Nisonen
Nelli Nisula
Teemu Tuloisela

wallitus16

Paljon onnea uudelle wallitukselle!

 

 

 

9.11.2015

Ihan näillä näppäimillä alkaa! Hallitushakijoiden haastatteluja pääset nyt seuraamaan täältä: http://bambuser.com/channel/Varapuheenjohtaja

 

9.11.2015

Tänään kaikki ovat tervetulleita seuraamaan hallitushaastatteluja ja esittämään hakijoille kysymyksiä klo 15 alkaen auditorio Wolffiin. Jos et vielä tunne hakijoita, voit tutustua heihin etukäteen Warrantin nettisivuilla

Haastattelut toimivat pohjustuksena huomiselle syyskokoukselle, kun päätetään ensi vuoden hallituksesta. Esityslistalla on myös mm. budjetin ja toimintasuunnitelman hyväksyminen sekä sijoitukset. Tule mukaan päättämään ainejärjestömme yhteisistä asioista ti 10.11. klo 16 alkaen Wolffiin!

Mikäli et pääse pelipaikalle henkilökohtaisesti, voit seurata haastatteluja ja syyskokousta myös livenä streamista! Linkki streamiin päivitetään nettisivuille haastattelujen alkaessa. Hakijoiden on kiellettyä seurata muiden haastatteluja ennen kuin kaikki samaan pestiin ensisijaisesti hakevat on haastateltu.

 

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius