Virhe
  • Tämän näkymän sivupohja ei ole käytettävissä. Ota yhteys sivuston ylläpitoon.

Warrantti on nyt Snapchatissa!

19.4.2016

Aloita seuraaminen jo tänään, löydät meidät käyttäjänimellä warranttiry! Snäpissä pääset kurkkaamaan Warrantin tapahtumiin ja pysyt kartalla viimeisimmistä kuulumisistamme.

Warrantti siirtyy käyttämään Bailataan.fi -palvelua

15.4.2016

Warrantti siirtyy käyttämään Bailataan.fi-palvelua, jonka kautta myydään jatkossa liput Warrantin tapahtumiin. Rekisteröityminen palveluun kestää alle minuutin ja tästä eteenpäin lippujen ostaminen on entistä helpompaa!

Ohjeet palvelun käyttämiseen alla. 

Lue lisää...

Warrantti Ry:n sääntömääräinen kevätkokous ma 4.4. klo 16

21.3.

Tervetuloa Warrantti ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 4.4.2016 klo 16.00, Kurten-saliin (C203). Esityslistalla on muun muassa vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vastuuvapauden myöntäminen edellisen toimikauden hallitukselle.

Esityslista

Tarkennusta tietoihin kauppatieteellisen alan yhteistyösopimuksista

26.2.2016

Vaasan yliopisto julkisti keskiviikkona kauppatieteellisen alan yhteistyösopimukset Vaasan ja Seinäjoen ammattikorkeakoulujen kanssa. Sopimuksen myötä uusia yhteistyön muotoja lähdetään kehittämään työryhmissä yhteistyössä korkeakoulujen henkilöstön sekä opiskelijoiden kanssa.

Yhteistyöllä laajennetaan opiskelijoiden opintomahdollisuuksia sekä edistetään opiskelun joustavuutta. Lisäksi kehitetään uusia tapoja tehdä koulutusasteelta toiselle siirtyminen joustavammaksi.

– Yliopiston ja ammattikorkeakoulujen tutkinnot, tutkintosisällöt ja opiskelijavalinnat säilyvät erillisinä duaalimallin mukaisesti, sanoo Vaasan yliopiston rehtori Suvi Ronkainen.

Lue lisää...

VYY ja Warrantti: Hätäinen päätöksenteko vaarantaa koulutuksen laadun

Vaasan yliopisto ilmoitti tänään uusista yhteistyösopimuksista Vaasan ja Seinäjoen ammattikorkeakoulujen kanssa kaupallisen alan koulutuksesta. Aiemmin yliopisto on jo solminut sopimuksen Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa teknillisen alan koulutuksesta. Molemmilla aloilla yhteinen opetustarjonta aiotaan aloittaa jo syksyllä 2016. ”Opiskelijat ovat aivan ihmeissään näistä sopimuksista, yhteisen koulutuksen järjestämisestä on sovittu ilman, että meitä on otettu mukaan suunnitteluun tai päätöksentekoon.” harmittelee Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Matilda Vähäkangas. ”Olemme olleet uuden sopimuksen julkistamisen jälkeen yhteydessä myös kauppatieteelliseen tiedekuntaan ja myös siellä ollaan yllättyneitä sopimuksista.” Vähäkangas jatkaa.

Lue lisää...