• image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

 

P&G kutsuu warranttilaiset After Work -tapahtumaan keskiviikkona 27.5. Tapahtumassa on mahdollista tavata P&G:n työntekijöitä sekä keskustella heidän kanssaan työskentelystä P&G:llä.

Tarkempi informaatio löytyy kutsusta täältä.

 

 

Wykyzinen toinen numero eli vappunumero julkaistaan huomenna keskiviikkona 29.3. Tule W-huoneelle julkkareihin nappaamaan oma kappaleesi mukaasi, nauttimaan herkuista ja samalla fiilistelemään vappua! Lehteä voit lukea myös verkossa osoitteessa: www.issuu.com/wykyzine.

 

 

Warrantin sääntömääräisessä kevätkokouksessa keskiviikkona 8.4. hyväksyttiin Warrantin strategia vuosille 2015-2020. Strategiatyöryhmä on luonut strategian jäsenkyselyn ja workshoppien pohjalta. Strategiasta lisää seuraavassa Wykyzinessa, mutta voit tutustua siihen jo täältä.

 

 

Tällä viikolla ei valitettavasti ole päivystystä W-huoneella Wyjyjärjestelyiden vuoksi. Tärkeissä asioissa ota yhteyttä Wallitukseen.

 

 

Warrantin perinteinen kesätenttikysely on nyt avattu! Aikaa vaikuttaa on 12.4 asti. Kirjoita selkeästi kurssin nimi ja koodi. Kyselyssä voit ehdottaa useampaa tenttiä. Vuoden 2015 kesätentit järjestetään 13.6. ja 4.7.

Ohessa linkki kyselyyn:

 

Missä vietät kesäsi?

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius