• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

4.10.2015

 

On jälleen tullut aika ottaa uusia, innokkaita warranttilaisia mukaan jaostotoimintaan. Hakuaika on 5.-11.10., jolloin tulee hakijan lähettää kuvallinen hakemuksensa haluamansa jaoston allaolevaan sähköpostiin. Jaostohaastattelut järjestetään pian haun päätyttyä. Voit myös hakea useampaan jaostoon samaan aikaan, kunhan vain lähetät jokaiseen erillisen hakemuksen. Nyt ei kannata epäröidä, sillä kaikki hakijat kutsutaan haastatteluihin! :)

Järjestämme maanantaina 5.10. klo 18 Leipiksellä jaostoinfon, jossa pääset kuulemaan lisää jaostoista, kyselemään toiminnasta ja hengailemaan ja nauttimaan pikkupurtavasta.

 

1.10.2015

Warrantti ry lanseeraa tänä syksynä pääainekerhot neljään pääaineeseen. Ohessa kerhojen kokoonpanot:

Markkinointi:
Miia Lahtinen ja Laura Mörsky (yksikön opiskelijaedustajat)
Aino Mäki-Marttunen, Jemina Berglund, Jonna Karvonen, Otto Ketola, Lotta Kasi, Julia Niskanen, Laura Linna ja Maria Heinonen.

Rahoitus:
Niklas Keränen (yksikön opiskelijaedustaja)
Stella Suvanto, Tero Mäki, Juuso Hirvikoski, Rafael Rantanen ja Juuso Marttinen.

Talousoikeus:
Tiina Tuomainen (yksikön opiskelijaedustaja)
Salla Purosalo, Tiina Tarvainen, Katerina Barakas, Heidi Vaarala, Iina Haikola, Niina Kuoppamaa ja Kasper Räsänen.

Johtaminen:
Veera Juhala, Mikko Leinonen ja Hanne-Marie Forrström (yksikön opiskelijaedustajat)
Elisa Olsen, Tuulia Laakso, Henna Aalto, Elsa Luoto, Arttu Jaulimo, Heli Mäkinen ja Mikko Jäppilä.

28.9.2015

Nordic Business Forum on yksi Euroopan merkittävimmistä bisnesseminaareista, jossa yli 5500 liike-elämän vaikuttajaa kokoontuu vuosittain yhteen kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja verkostoitumaan. Loppuunmyyty seminaari järjestetään Helsingin messukeskuksessa 1.-2. lokakuuta ja Suomen Ekonomit tarjoaa vaasalaisille opiskelijoille mahdollisuuden päästä seuraamaan tapahtuman suoraa live-lähetystä torstaina 1.10. Seminaarin teema on tänä vuonna Impact ja torstain seminaarin aikataulu on seuraava:

 

24.9.2015

Oletko aina haaveillut pääseväsi hyppäämään lentokoneesta ja laskeutumaan ilmojen halki? Onko laskuvarjohyppy ollut jo pidemmän aikaa bucket listilläsi? Vai alkoiko ajatus nyt vasta houkuttaa? Warrantti ja KPMG tarjoavat sinulle tilaisuuden tutustua laskuvarjohyppäämisen ihmeelliseen maailmaan 6.10.-10.10.

Luvassa laskuvarjohyppäämisen teoriaa, harjoituksia sekä tietenkin itse hyppäämistä yhteistyössä Vaasan Laskuvarjokerhon kanssa. Kurssi pidetään neljänä iltana tiistaista perjantaihin, alkaen klo 18.00 (n. 3-4h ilta) ja lauantaina aamupäivällä hypätään ensimmäisen kerran. Ensimmäisenä kahtena iltana keskitytään teoriaan ja tutustutaan varusteisiin yliopistolla. Jälkimmäisinä iltoina tehdään käytännön harjoituksia laskuvarjokerholla. Lauantaina päästään tositoimiin taivaalle, jolloin ensimmäinen hyppy hypätään 1000m korkeudesta kokeneen ja koulutetun hyppymestarin opastuksella. Lentokoneesta poistuttua varjo alkaa heti avautumaan pehmeästi pakkolaukaisujärjestelmän avulla.

 

21.9.2015

Ensi vuoden Wykypäivä lähestyy taas ennen kuin huomaatkaan, joten on aika avata Wykytoimihenkilöhaku! Tänä vuonna voi hakea toimihenkilöksi yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tehtävänä on organisoida perinteisesti huhtikuun alussa järjestettävä Wykypäivä 2016 alusta loppuun itsenäisesti tai parin kanssa. Apunaan toimihenkilö(i)llä on myös keväällä koottava Wykystaff –tiimi. Kuinka sinä voisit mahdollistaa entistä paremman Wykypäivän?

Wykytoimihenkilön pesti tulee olemaan vaativa mutta erittäin palkitseva projekti, jossa oppii monia arvokkaita kykyjä työelämää varten. Tapahtumasuunnittelu, organisointi ja sponsorien etsiminen ovat Wykytoimihenkilön päätehtäviä, mutta kokemusta saa myös johtamisesta syksyllä koottavan Wykystaff –tiimin pomona.

 

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius