• FB-event
  • image
  • article
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Additional information

8.2.2016

Haluatko sinäkin olla kehittämässä Warrantin toimintaa?

Haluatko luoda uusia yhteistyösuhteita yrityksiin tai järkätä ja ideoida Vaasan kovimpia bileitä? Ehkä sinua kiinnostaa kulttuuritapahtumien luominen tai haluatko päästää verbaalisen minäsi valloilleen? Vai oletko sittenkin kiinnostunut Warrantin kovakuntoisimmasta jaostosta?

Warrantti hakee jälleen uusia tekijöitä ja jaostohaku on nyt virallisesti avattu! Haku on auki 7.2.-14.2.

Vapaamuotoiset kuvalliset hakemukset voit lähettää alla oleviin osoitteisiin:

Yrityssuhdejaosto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Projektijaosto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kulttuurijaosto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Wykyzine: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liikuntajaosto: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.1.2016

Onneksi olkoon kaikille uusille kauppatieteiden kandidaateille! Mitä mieltä juuri Sinä olit tutkintokokonaisuudesta? Sinun mielipiteesi tutkintorakenteesta ja sen laadusta on erityisen tärkeää. Vaasan Yliopisto arpoo syyslukukaudella 2015 valmistuneiden Kandipalaute –kyselyyn vastanneiden kesken yhden iPad Airin sekä yliopiston huppareita!

Muistathan antaa palautetta kanditutkinnon kokonaisuudesta viimeistään maanantaihin 25.1. mennessä! Linkki palautteeseen on lähetetty jokaisen kanditutkinnon suorittaneen opiskelijan sähköpostiin.

Kiitos palautteesta!

12.1.2016

Haluatko sinäkin olla mukana kehittämässä oman pääaineesi toimintaa ja luoda kontakteja mahdollisesti tuleviin työnantajiisi? Haemme uusia innokkaita kandi- sekä maisterivaiheen opiskelijoita johtamisen, laskentatoimen sekä talousoikeuden pääainekerhoihin. Tule mukaan ja vaikuta!

Mikä ihmeen pääainekerho? Pääainekerhot ovat jokaiseen pääaineeseen lanseerattuja kerhoja, joiden tarkoituksena on tukea pääaineopiskelijoiden työelämälähtöisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Pääainekerhossa koordinoijana toimii yksikön opiskelijaedustaja (YksOpEdi) ja tavoitteena on järjestää erilaisia pääaineelle kohdennettuja tapahtumia, esimerkiksi excuja ja case-iltoja pääaineopiskelijoiden tarpeiden mukaisesti.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.01.2016 mennessä hakemaasi pääainekerhoon osoitteeseen:
 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

14.12.2015

Onko kandisi painoa vaille valmis? Warrantti järjestää kandipainoa W-huoneella maanantaina 14.12. ja tiistaina 15.12. klo 12-15. Hinta jäsenille on 3e/kpl ja 8e/3kpl. Tervetuloa!

8.12.2015

Syksy on ollut todellista rekrytointien aikaa. Lähes jokaisessa yksikössä on aloittanut syksyn aikana uusia yksikön opiskelijaedustajia. Alla on päivitetty lista yksiköiden opiskelijaedustajista eli yksopedeista. Yksopedit tekevät arvokasta työtä kehittämällä pääaineiden opetuksen laatua viemällä opiskelijoiden palautetta yksiköihin, välittämällä henkilökunnan viestejä opiskelijoille sekä osallistumalla Warrantin edunvalvontajaoston työskentelyyn. Lisäksi uusien pääainekerhojen kautta yksopedit kehittävät pääaineopiskelijoiden ja yksikön yhteishenkeä ja oppimiseen kannustamista. Jotta pysyt ajan tasalla opiskelijaedustajien tekemästä työstä sekä pääaineesi kuulumisista, etsithän facebookista pääaineesi opiskelijoiden ryhmän tai ota suoraan yhteyttä yksopedeihin. Yksopedien yhteystiedot löydät alta.

Osoite

Warrantti ry
Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Sijaitsemme ravintola Mathildan vieressä Tervahovissa.

Puhelin

044 055 4419
Puhelinpäivystys ti-to klo 11-13 ja
muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

Design Sami Paldanius